Du er her

Ture

Ture på Nebs Møllegård

Uge 32 tur

Efter sommerferien er der hvert år planlagt en tur, hvor børn og miljøterapeuter tager af sted fra mandag til fredag. De tre afdelinger er af sted hver for sig, og rejsemålet kan variere. Der har i tidens løb været ture til Sverige med kanoejlads som indhold, og mange andre steder dog mest i Danmark. Formålet med turen er at børn og voksne mødes og voksne mødes og sammen oplever at gruppen nu igen er samlet efter ferien.

Børnene forberedes på at hverdagen med skoledag og fatse aktiviteter nu genoptages, og denne tur giver mulighed for en god overgang mellem den mere oplevelsesorienterede og knap så strukturerede sommerferie og det kommende skoleår.

Skitur

Den årlige skitur for hver afdeling er en tur som børnene sætter stor pris på. Det er en oplevelsesorienteret tur hvor børnen kan prøve kræfter med at boltre sig i årstidens element, nemlig sne. Børnene er ofte meget forskellige med hensyn til deres evner på ski, så vi tilstræber at lave opdelinger i grupper, der gør at børnene bydes udfordringer der passer til deres aktuelle kunnen.

Uge 27 tur

Uge 27 turen er ikke en fast tradition for de tre afdelinger, men det kan besluttes at der i denne uge ligger en tur som markerer afslutningen af skoleåret. Typisk vil der være tale om en tur der lægges vægt på at børnene mærker det er blevet ferietid, og derfor begynder a vænne sig til en hverdag med knap så meget fastlagt indhoold. Turene finder typisk sted i  Danmark og er af ca. 5 dages varighed.

Sidst opdateret

20.02.2020